Всичко за "Ел Кей Груп"

Инвестиционна компания с изключителен опит
в строителното предприемачество.

„Ел Кей Груп“ инвестира в бизнеса с недвижими имоти през последните 35 години.

„Ел Кей Груп“ е израелска инвестиционна компания, добре позната на международния пазар. Инвестиционна компания с изключителен опит в строителното предприемачество.

Компанията има изградени над 2 милиона квадратни метра строителна площ, в която се включват жилищни сгради, търговски центрове, хотели, офис сгради и много други различни и специални проекти.

„Ел Кей Груп“ инвестира в бизнеса с недвижими имоти през последните 35 години.

След внимателно проучване на инвестиционните възможности на пазара за недвижими имоти в Източна Европа, през 2004г. компанията започва дейността си в град София. Ние избрахме България, поради солидния вид на страната и позитивното международно отношение към икономическия растеж на държавата.

„Ел Кей Груп“ има повече от 10 успешно реализирани проекта, намиращи се на различни локации в София. Компанията продължава да строи на внимателно проучени, подбрани и закупени свои собствени терени в София.

Ние работим с високо квалифицирани и опитни специалисти, и по този начин предоставяне на клиентите си висококачествено изпълнени сгради. За нас е важно да проектираме и изградим точния продукт, от който клиентите имат нужда, без значение дали това ще бъде жилищна площ, магазин или офис.

С нас можете да намерите уютен дом и добър инвестиционен имот. Станете част от нашето семейство!